MG DISCOVERY DAYS

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met de auto van je dromen? Dat kan bij de MG Discovery Days: een rondreizend circus door Nederland waar je het merk MG en elektrisch rijden kunt ervaren. Deelnemen en proefrijden is helemaal gratis!

MG Discovery Days in Broek op Langedijk

Kom op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli naar de MG Discovery op Woonboulevard Langedijk. Je bent dan welkom op de parkeerplaats van de Karwei en Profijt om kennis te maken met deze unieke auto’s. Altijd al willen weten of elektrisch rijden bij jou past? Dit is je kans! Meld je gratis en vrijblijvend aan.

Alle modellen proberen

De productexperts informeren de bezoekers over de modellen waarin ze gaan rijden en geven gedurende de proefrit diverse tips & tricks. Tijdens de proefrit dagen bij Woonboulevard Langedijk kun je de hele dag alle modellen van MG uitproberen.

Over MG

MG staat voor betaalbare luxe, innovatie en rijplezier. MG’s zijn voorzien van handige functies zoals Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Assistance en Rear Traffic Alert. Bovendien laten de experts je graag zien hoe prettig het werkt om met de MG iSMART app verbinding te maken met de auto. Innovatieve technologieën die niet alleen het rijplezier maar ook de veiligheid verder vergroten. Een rijervaring zoals nooit tevoren!

Aanmelden voor het proefritevenement? Dat kan hier!